Energiezuinig is de standaard

vrijdag 25 januari 2013

Met de mogelijkheden die energiezuinige lampen en armaturen tegenwoordig bieden, is het gebruik van gloeilampen vergelijkbaar met een inefficiënte, onderhoudsintensieve kolenkachel. "Dat moet niemand meer willen, en daarom verkopen we het ook niet", is de stelling bij Van den Pol Elektrotechniek. Dat geldt ook voor andere energieverslindende oplossingen, zoals trafo's. "We komen ze nog steeds tegen in bestekken, maar er zijn veel betere oplossingen, die zes keer langer meegaan en veel minder energie verbruiken. Wij gebruiken die alternatieven al jaren, en nu zien we dat het steeds meer de standaard wordt."

Van den Pol is inmiddels alweer een stapje verder, zoals met de toepassing van ledverlichting in parkeergarages. De toepassingsmogelijkheden van deze superzuinige verlichting worden door het Greenteam van Van den Pol op de voet gevolgd. "Zodra een ledtoepassing technisch zo ver is dat deze gelijkwaardig is aan het bestaande – en wij dat met eigen metingen hebben kunnen aantonen –, is zo'n nieuwe toepassing gebruiksklaar. Uiteindelijk leidt dat ertoe dat wat wij geïnstalleerd hebben, energiezuiniger is dan het werk van een concurrent. Simpelweg omdat wij er beter over hebben nagedacht."

Duurzame partner

Van den Pol Elektrotechniek

Van den Pol installeert vanuit het hart. Wij werken met passie vanuit het hart van Nederland. Van den Pol is gevestigd in het Groene Hart van Nederland, een prachtige uitvalsbasis met een landelijk bereik. Maar Installeren vanuit het hart betekent voor ons vooral dat we werken met oog voor onze omgeving en de belangen van de klant.

Lees verder >
|© Copyright 2019 www.duurzaaminstalleren.com is een website van de Van den Pol groep B.V.| Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact webmaster | Ontwerp: Adepth | Realisatie: Kruit communication-design
footer 5