Bediening met iPads in Harbour Club Amsterdam

donderdag 24 januari 2013

In een oude wijnterminal aan de Cruquiusweg in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam opende in mei 2012 de derde vestiging van de Harbour Club. Voor dit restaurant / evenementencenter met internationale allure creëerde Van den Pol Elektrotechniek samen met de eigenaar het lichtplan. De sfeer die zo bepalend is voor de Harbour Club is voor een belangrijk deel daarvan afhankelijk. Voor een deel werden verlichtingsconcepten overgenomen uit de vestigingen in Rotterdam en Scheveningen. Vanwege het unieke karakter van het industriële gebouw in Amsterdam, moesten er ook bijzondere oplossingen worden bedacht. Van den Pol Elektrotechniek verzorgde de installatie van alle verlichting, inclusief de discoverlichting en rookgenerator, de beveiliging, de brandmeldapparatuur en de data. Voor alle verlichting werd een systeem geïnstalleerd waarmee bediening plaats kan vinden met iPads.

Duurzame partner

Van den Pol Elektrotechniek

Van den Pol installeert vanuit het hart. Wij werken met passie vanuit het hart van Nederland. Van den Pol is gevestigd in het Groene Hart van Nederland, een prachtige uitvalsbasis met een landelijk bereik. Maar Installeren vanuit het hart betekent voor ons vooral dat we werken met oog voor onze omgeving en de belangen van de klant.

Lees verder >
|© Copyright 2019 www.duurzaaminstalleren.com is een website van de Van den Pol groep B.V.| Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact webmaster | Ontwerp: Adepth | Realisatie: Kruit communication-design
footer 5