Duurzame projecten

Onderstaand vindt u een selectie van projecten waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelde en die door Van den Pol Elektrotechniek, GRB Verlichting of Solarmodules zijn uitgevoerd.

Zonnestroom bij agrarisch bedrijf

Boerenschuren lenen zich vaak uitstekend voor zonnepanelen. Deze boerderij in Harskamp is een goed voorbeeld.

Lees verder >

Groen fietstransferium in Houten

Bij station Houten Castellum, onder de verhoogde sporen, is een fietstransferium gerealiseerd voor 3.000 fietsen.

Lees verder >

LED verduurzaamt winkelcentrum in Diemen

In de renovatie van het oude deel van winkelcentrum Diemerplein past Van den Pol Elektrotechniek led-verlichting toe om de energielast van het totale winkelcentrum te verlagen.

Lees verder >

Duurzame partner

Van den Pol Elektrotechniek

Van den Pol installeert vanuit het hart. Wij werken met passie vanuit het hart van Nederland. Van den Pol is gevestigd in het Groene Hart van Nederland, een prachtige uitvalsbasis met een landelijk bereik. Maar Installeren vanuit het hart betekent voor ons vooral dat we werken met oog voor onze omgeving en de belangen van de klant.

Lees verder >

Duurzame partner

Solarmodules

Solarmodules is dé zonnepanelen specialist. Solarmodules geeft een realistische berekening van de mogelijkheden en van uw voordeel. Daarnaast verzorgt Solarmodules een veilige installatie van de beste zonnepanelen.

Lees verder >
|© Copyright 2019 www.duurzaaminstalleren.com is een website van de Van den Pol groep B.V.| Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact webmaster | Ontwerp: Adepth | Realisatie: Kruit communication-design
footer 5