Duurzame projecten

Onderstaand vindt u een selectie van projecten waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelde en die door Van den Pol Elektrotechniek, GRB Verlichting of Solarmodules zijn uitgevoerd.

Auto's op zonne-energie

Peugeot-dealer Van Jaarsveld in Montfoort heeft elektrische auto's in het assortiment en wilde om die reden ook een oplaadpunt realiseren.

Lees verder >

Energiebesparing in de industrie

In de industrie zetten energiebesparende maatregelen vaak flink zoden aan de dijk.

Lees verder >

Quick win: noodverlichting

Noodverlichting brandt altijd. Toepassing van ledverlichting is voor elk bedrijf in elke situatie een zeer rendabele investering.

Lees verder >

Bediening met iPads in Harbour Club Amsterdam

Van den Pol Elektrotechniek verzorgde de installatie van alle verlichting, inclusief de discoverlichting en rookgenerator, de beveiliging, de brandmeldapparatuur en de data.

Lees verder >

Sterk staaltje domotica in prestigieus Amsterdams project

Temperatuur, verlichting, zonneschermen en ventilatie beheren vanuit een centraal scherm vormt de basis van de uitgebreide domotica-systeem dat Van den Pol ontwierp.

Lees verder >

Zonnestroom op schoolgebouw

Terwijl binnen de nieuwste generatie aan de eigen ontwikkeling werkt, werken zonnepanelen op het dak voor toekomstige generaties.

Lees verder >

Duurzame nieuwbouw in Vierakker

Door tijdens de bouw al rekening te houden met eventuele zonnepanelen, kunnen deze in de toekomst makkelijk geplaatst worden.

Lees verder >

Onzichtbaar op monumentaal pand

Zonnepanelen kunnen ook goed op een monumentaal pand geplaatst worden, terwijl de monumentale uitstraling wordt behouden. Dit bleek bij een boerderij in Harmelen.

Lees verder >

Duurzamer en goedkoper in Zuilichem

Bij de familie Bootsma in Zuilichem staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het plaatsen van zonnepanelen was een vanzelfsprekende keuze.

Lees verder >

Schuurdak ten volle benut

Een flinke schuur op de juiste zonnerichting biedt mogelijkheden tot het plaatsen van zonnepanelen.

Lees verder >

Duurzame partner

Van den Pol Elektrotechniek

Van den Pol installeert vanuit het hart. Wij werken met passie vanuit het hart van Nederland. Van den Pol is gevestigd in het Groene Hart van Nederland, een prachtige uitvalsbasis met een landelijk bereik. Maar Installeren vanuit het hart betekent voor ons vooral dat we werken met oog voor onze omgeving en de belangen van de klant.

Lees verder >

Duurzame partner

Solarmodules

Solarmodules is dé zonnepanelen specialist. Solarmodules geeft een realistische berekening van de mogelijkheden en van uw voordeel. Daarnaast verzorgt Solarmodules een veilige installatie van de beste zonnepanelen.

Lees verder >
|© Copyright 2019 www.duurzaaminstalleren.com is een website van de Van den Pol groep B.V.| Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact webmaster | Ontwerp: Adepth | Realisatie: Kruit communication-design
footer 5