Duurzame projecten

Onderstaand vindt u een selectie van projecten waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelde en die door Van den Pol Elektrotechniek, GRB Verlichting of Solarmodules zijn uitgevoerd.

Huurders tevreden met energiezuinige verlichting

Technisch beheer van woningen is zeer belangrijk, dit zorgt voor tevreden bewoners. Gevaert Vastgoedbeheer werkt al jarenlang samen met Van den Pol.

Lees verder >

Energiebesparing voor zorgcentrum

Van den Pol Elektrotechniek heeft het energieverbruik in zorgcentrum Mauritzhof in Bussum aanzienlijk kunnen beperken.

Lees verder >

Duurzaam kantoorgebouw beter verhuurbaar

Bij renovatie en bestaande kantoorgebouwen is het energielabel van steeds grotere invloed op de marktwaarde van een pand.

Lees verder >

Minder CO2-uitstoot en energieverbruik in industrie

Het komt steeds vaker voor dat bedrijven willen kunnen aantonen dat zij actief werken aan CO2-reductie in de productie.

Lees verder >

Nieuw lichtconcept meer sfeer voor minder geld

Van den Pol Elektrotechniek realiseerde een nieuw lichtconcept voor Cool Cat waarin 50% op de energie voor verlichting kon worden bespaard.

Lees verder >

Energiebesparing in stevig tempo

Van den Pol Retail herziet de elektrotechnische installaties van alle 386 vestigingen van SNS Bank om zo te besparen op energie.

Lees verder >

Energiezuinig is de standaard

De toepassingsmogelijkheden van superzuinige verlichting zoals ledverlichting worden door het Greenteam van Van den Pol op de voet gevolgd.

Lees verder >

Auto's op zonne-energie

Peugeot-dealer Van Jaarsveld in Montfoort heeft elektrische auto's in het assortiment en wilde om die reden ook een oplaadpunt realiseren.

Lees verder >

Forse besparingen landbouwcoöperatie

Van den Pol Elektrotechniek bespaarde fors op het elektriciteitsverbruik van landbouwcoöperatie De Samenwerking in Haastrecht.

Lees verder >

Energiebesparing voor monumentaal pand

Energielabel C voor een villa van meer dan 100 jaar oud is mogelijk, dit heeft Van den Pol gerealiseerd bij een villa in Baarn.

Lees verder >

Duurzame partner

Van den Pol Elektrotechniek

Van den Pol installeert vanuit het hart. Wij werken met passie vanuit het hart van Nederland. Van den Pol is gevestigd in het Groene Hart van Nederland, een prachtige uitvalsbasis met een landelijk bereik. Maar Installeren vanuit het hart betekent voor ons vooral dat we werken met oog voor onze omgeving en de belangen van de klant.

Lees verder >

Duurzame partner

Solarmodules

Solarmodules is dé zonnepanelen specialist. Solarmodules geeft een realistische berekening van de mogelijkheden en van uw voordeel. Daarnaast verzorgt Solarmodules een veilige installatie van de beste zonnepanelen.

Lees verder >
|© Copyright 2019 www.duurzaaminstalleren.com is een website van de Van den Pol groep B.V.| Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact webmaster | Ontwerp: Adepth | Realisatie: Kruit communication-design
footer 5