Overname Solarmodules

zondag 9 september 2012

Nieuwe stap in zonnestroom

Dit voorjaar heeft Van den Pol Elektrotechniek het bedrijf Solarmodules overgenomen. Daarmee heeft Van den Pol het proces van inkoop tot professionele installatie efficiënt in elkaar geschoven. Het resultaat is een totaalproduct voor bedrijven en overheden.

De krachtenbundeling betekent voor Van den Pol dat aan de kennis en professionele installatie een stuk inkoopkracht is toegevoegd. Dat is voor klanten heel erg belangrijk. Zij weten zich verzekerd van een goed advies, professionele installatie en een goede prijs. In de praktijk blijkt dat ook. Jur van Dam, adviseur Energy Saving & Solar Systems, krijgt aanvragen uit het hele land. De door Van den Pol/Solarmodules geïnstalleerde hoeveelheid zonnestroom groeit met de dag.

Hoe graag Van den Pol/Solarmodules zonnepanelen ook wil verkopen, er wordt altijd kritisch gekeken naar wat het beste is voor de klant in zijn situatie. Alternatieven als energiebesparing door gebruik van innovatieve technieken worden meegewogen. En er is altijd sprake van een realistische voorspelling van de te verwachten opbrengst en terugverdientijd. En het ene bedrijf is het andere niet. Van den Pol/Solarmodules werkt in vele verschillende branches en kent het specifieke energieverbruik. Het advies en de zonne-energieoplossing voor een kantoor dat van 9 tot 5 in gebruik is, zullen anders uitpakken dan die voor een volcontinubedrijf in de industrie. Ook agrarische bedrijven, scholen en ziekenhuizen hebben zo hun eigen energieprofiel.

Van den Pol Elektrotechniek is al meer dan vijftien jaar actief in zonne-energie. In de beginjaren werkte Van den Pol onder andere samen met Shell Solar aan een onderzoeksproject van ECN in Petten. Op de gebouwen van de Hogeschool Utrecht werden zonnepanelen voor een onderzoeksproject van HU-studenten geïnstalleerd. Alle opgedane ervaring komt nog dagelijks van pas. 

|© Copyright 2019 www.duurzaaminstalleren.com is een website van de Van den Pol groep B.V.| Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact webmaster | Ontwerp: Adepth | Realisatie: Kruit communication-design
footer 5