Duurzame energietransitie is mogelijk

Volgens het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) en ECN is mogelijk een duurzaam energiesysteem te bereiken door een transformatie van het huidige systeem.

Lees verder >

LED verduurzaamt winkelcentrum in Diemen

In de renovatie van het oude deel van winkelcentrum Diemerplein past Van den Pol Elektrotechniek led-verlichting toe om de energielast van het totale winkelcentrum te verlagen.

Lees verder >

Overname Solarmodules

Dit voorjaar heeft Van den Pol Elektrotechniek het bedrijf Solarmodules overgenomen. Daarmee heeft Van den Pol het proces van inkoop tot professionele installatie efficiënt in elkaar geschoven. Het resultaat is een totaalproduct voor bedrijven en overheden.

Lees verder >

Groen vastgoed, groen verhuurd

Tijdens het drukbezochte congres 'Groen vastgoed, goed verhuurd' van het platform Duurzame Huisvesting op 17 februari heeft Wim van den Pol samen met Marc Hopman van AT Osborne een presentatie gegeven over duurzame huisvesting.

Lees verder >
RSS Icon

Duurzame partner

Van den Pol Elektrotechniek

Van den Pol installeert vanuit het hart. Wij werken met passie vanuit het hart van Nederland. Van den Pol is gevestigd in het Groene Hart van Nederland, een prachtige uitvalsbasis met een landelijk bereik. Maar Installeren vanuit het hart betekent voor ons vooral dat we werken met oog voor onze omgeving en de belangen van de klant.

Lees verder >

Duurzame partner

Solarmodules

Solarmodules is dé zonnepanelen specialist. Solarmodules geeft een realistische berekening van de mogelijkheden en van uw voordeel. Daarnaast verzorgt Solarmodules een veilige installatie van de beste zonnepanelen.

Lees verder >

Duurzame partner

GRB Verlichting

Dé verlichtingsspecialist voor onderhoud en groepsremplace in Nederland, al meer dan 40 jaar! GRB Verlichting zorgt voor voorspelbaarheid in verlichtingsonderhoud.

Lees verder >

Duurzame partner

Duurzaam vastgoed

Duurzaam vastgoed ambieert een onafhankelijke website te zijn met nieuws, evenementen en informatie rondom vastgoed. Duurzaam vastgoed wil opdrachtgevers helpen bij het vinden van partijen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan als het gaat om renovatie of nieuwbouw.

Lees verder >
|© Copyright 2019 www.duurzaaminstalleren.com is een website van de Van den Pol groep B.V.| Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact webmaster | Ontwerp: Adepth | Realisatie: Kruit communication-design
footer 5