Branchegericht stimuleren duurzaamheid werkt het best

Uit een onderzoek van Panteia naar beleid gericht op het stimuleren van duurzaam ondernemen, blijkt dat de branchegerichte aanpak het beste werkt.

Lees verder >

13e Nationaal Sustainability Congres

Oud-staatssecretaris voor Economische Zaken, Frank Heemskerk, is op 20 november dagvoorzitter van het 13e Nationaal Sustainability Congres.

Lees verder >

Zwetende daken houden gebouwen koel

Onderzoekers van de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich hebben een methode bedacht om gebouwen te koelen zonder gebruik van elektriciteit.

Lees verder >

Groen fietstransferium in Houten

Bij station Houten Castellum, onder de verhoogde sporen, is een fietstransferium gerealiseerd voor 3.000 fietsen.

Lees verder >

Duurzame bedrijven scoren beter

AEX-genoteerde bedrijven die veel aandacht schenken aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, presteren 30% beter op de beurs dan ondernemingen die dat niet doen.

Lees verder >

Solar Challenge met gezinsauto

Studenten van de TU Eindhoven gaan eind 2013 met een elektrische auto deelnemen aan de Solar Challenge in Australië.

Lees verder >

LED-verlichting in de horeca

Op de Dag van de Duurzaamheid (10 oktober) heeft bierbrouwer Heineken aandacht gevraagd voor verduurzaming van de horeca in Nederland. Heineken doet dit onder andere door horecabedrijven te wijzen op de voordelen van LED-verlichting.

Lees verder >

Duurzaam OV

Minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) heeft op 9 oktober op de Ecomobielbeurs in Rotterdam een Green Deal ondertekend waarin betrokken partijen de handen ineen slaan om alle OV bussen betaalbaar schoon te krijgen.

Lees verder >

Samenwerking waterstofauto's

Minister Schulz van Hagen heeft op 9 oktober bekendgemaakt dat zij in Europees verband gaat samenwerken op het terrein van waterstofauto’s.

Lees verder >

Amsterdam wil zonne-energiecentrale

De Amsterdamse haven wil een zonne-energiecentrale bouwen, meldt BNR Nieuwsradio.

Lees verder >
RSS Icon

Duurzame partner

Van den Pol Elektrotechniek

Van den Pol installeert vanuit het hart. Wij werken met passie vanuit het hart van Nederland. Van den Pol is gevestigd in het Groene Hart van Nederland, een prachtige uitvalsbasis met een landelijk bereik. Maar Installeren vanuit het hart betekent voor ons vooral dat we werken met oog voor onze omgeving en de belangen van de klant.

Lees verder >

Duurzame partner

Solarmodules

Solarmodules is dé zonnepanelen specialist. Solarmodules geeft een realistische berekening van de mogelijkheden en van uw voordeel. Daarnaast verzorgt Solarmodules een veilige installatie van de beste zonnepanelen.

Lees verder >

Duurzame partner

GRB Verlichting

Dé verlichtingsspecialist voor onderhoud en groepsremplace in Nederland, al meer dan 40 jaar! GRB Verlichting zorgt voor voorspelbaarheid in verlichtingsonderhoud.

Lees verder >

Duurzame partner

Duurzaam vastgoed

Duurzaam vastgoed ambieert een onafhankelijke website te zijn met nieuws, evenementen en informatie rondom vastgoed. Duurzaam vastgoed wil opdrachtgevers helpen bij het vinden van partijen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan als het gaat om renovatie of nieuwbouw.

Lees verder >
|© Copyright 2019 www.duurzaaminstalleren.com is een website van de Van den Pol groep B.V.| Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact webmaster | Ontwerp: Adepth | Realisatie: Kruit communication-design
footer 5