Windreuzen in gebruik

In Groningen zijn twee superwindmolens in gebruikgenomen. De 177 meter hoge windreuzen van RWE/Essent voorzien samen sinds kort meer dan 10.000 huishoudens van groene stroom.

Lees verder >

Warme Truiendag: 7% energiebesparing per graad

De Greenchoice en het TSC trekken in aanloop naar de Warme Truiendag op 8 februari 2013 samen op om energiebesparing te stimuleren.

Lees verder >

Jongeren: duurzaamheid is belangrijk

56% van de jongeren vindt het belangrijk om meer groene en eerlijke producten te kopen. Dat blijkt uit recent onderzoek door Rank a Brand onder jongeren tussen de 18 en 25 jaar.

Lees verder >

Energieakkoord in zomer 2013 rond

Nederland staat voor de uitdaging om het aandeel duurzaam opgewekte energie te vergroten naar zestien procent in 2020.

Lees verder >

Nederland draagt 200 miljoen euro bij voor klimaatbeleid

In 2013 draagt Nederland in totaal twee honderd miljoen euro bij aan klimaatbeleid. Staatssecretaris Mansveld heeft dat in samenspraak met het kabinet bekendgemaakt op de VN-klimaattop in Doha/Qatar.

Lees verder >

Windmolen langs A28

De gemeente Assen kiest voor duurzame energie. De gemeente wil 15 tot 20 windmolens en zoveel mogelijk zonnepanelen langs de snelweg A28 plaatsen.

Lees verder >

Vraag naar duurzame materialen groeit

Opdrachtgevers in de bouw vragen steeds vaker om duurzame materialen. Dat blijkt uit onderzoek van Arch-Vision onder architecten in zes Europese landen.

Lees verder >

Groen reizen steeds dichterbij

De NS streeft naar een 100% groene trein en heeft het bedrijfsleven in Nederland gevraagd mee te denken over hoe dit kan worden bereikt.

Lees verder >

Meer geld voor groene ondernemers

Het kabinet steekt meer geld in de stimuleringsregeling voor duurzame energieopwekking (SDE+). Dit is goed nieuws voor bedrijven die willen investeren in zonnepanelen.

Lees verder >

Europese commissie presenteert leidraad voor milieubeleid tot 2020

Nieuwe banen en meer welvaart in Europa creëren, de natuur beschermen en duurzame groei stimuleren. Dat zijn de hoofdpunten van het nieuwe milieuactieprogramma (MAP) (van de Europese Commissie.

Lees verder >
RSS Icon

Duurzame partner

Van den Pol Elektrotechniek

Van den Pol installeert vanuit het hart. Wij werken met passie vanuit het hart van Nederland. Van den Pol is gevestigd in het Groene Hart van Nederland, een prachtige uitvalsbasis met een landelijk bereik. Maar Installeren vanuit het hart betekent voor ons vooral dat we werken met oog voor onze omgeving en de belangen van de klant.

Lees verder >

Duurzame partner

Solarmodules

Solarmodules is dé zonnepanelen specialist. Solarmodules geeft een realistische berekening van de mogelijkheden en van uw voordeel. Daarnaast verzorgt Solarmodules een veilige installatie van de beste zonnepanelen.

Lees verder >

Duurzame partner

GRB Verlichting

Dé verlichtingsspecialist voor onderhoud en groepsremplace in Nederland, al meer dan 40 jaar! GRB Verlichting zorgt voor voorspelbaarheid in verlichtingsonderhoud.

Lees verder >

Duurzame partner

Duurzaam vastgoed

Duurzaam vastgoed ambieert een onafhankelijke website te zijn met nieuws, evenementen en informatie rondom vastgoed. Duurzaam vastgoed wil opdrachtgevers helpen bij het vinden van partijen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan als het gaat om renovatie of nieuwbouw.

Lees verder >
|© Copyright 2019 www.duurzaaminstalleren.com is een website van de Van den Pol groep B.V.| Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact webmaster | Ontwerp: Adepth | Realisatie: Kruit communication-design
footer 5