Schuurdak ten volle benut

Een flinke schuur op de juiste zonnerichting biedt mogelijkheden tot het plaatsen van zonnepanelen.

Lees verder >

Benchmark besparingspotentie

Van den Pol Elektrotechniek heeft een energiescan ontwikkeld die bedrijven inzicht geeft in energiebesparingsmogelijkheden.

Lees verder >

Zonnestroom bij agrarisch bedrijf

Boerenschuren lenen zich vaak uitstekend voor zonnepanelen. Deze boerderij in Harskamp is een goed voorbeeld.

Lees verder >

Energie uit eigen tuin

Energie uit eigen tuin kan in de toekomst wellicht bijdragen aan een duurzamer energievoorziening door hier bio-olie van te maken, een vorm van biobrandstof.

Lees verder >

Subsidie elektrische bestelauto’s grote steden

De overheid stelt extra geld beschikbaar om kopers van een nieuwe taxi of bestelauto in de vier grote steden en Arnhem te stimuleren om elektrische voertuigen aan te schaffen

Lees verder >

Warmte uit rioolwater: riothermie

Eneco wint in Delft mbv een warmtepomp warmte terug uit rioolwater en gebruikt deze warmte om bedrijven en woningen te verwarmen: een grote ongebruikte energiebron.

Lees verder >

Duurzamer zorg door domotica-techniek

Van den Pol Elektrotechniek is vergevorderd in de toepassing van domotica-systemen en mede-ontwikkelde een nieuwe standaard in wooncomfort: SimplyWell.

Lees verder >

Drie miljard voor duurzame energie

Ondernemers die kansen zien in het duurzaam opwekken van energie krijgen steun van de overheid.

Lees verder >

Van steenkool naar biomassa

De E.ON steenkolencentrale in Limburgse Langerlo kan worden omgebouwd tot een duurzame biomassacentrale.

Lees verder >

Restwarmte uit kassen in het Westland verwarmt woningen in Naaldwijk.

De nieuwe woonwijk Hoogeland in Naaldwijk wordt verwarmd door een gesloten kas. De kas gebruikt dus zijn eigen warmte-overschot om zich te koelen.

Lees verder >
RSS Icon

Duurzame partner

Van den Pol Elektrotechniek

Van den Pol installeert vanuit het hart. Wij werken met passie vanuit het hart van Nederland. Van den Pol is gevestigd in het Groene Hart van Nederland, een prachtige uitvalsbasis met een landelijk bereik. Maar Installeren vanuit het hart betekent voor ons vooral dat we werken met oog voor onze omgeving en de belangen van de klant.

Lees verder >

Duurzame partner

Solarmodules

Solarmodules is dé zonnepanelen specialist. Solarmodules geeft een realistische berekening van de mogelijkheden en van uw voordeel. Daarnaast verzorgt Solarmodules een veilige installatie van de beste zonnepanelen.

Lees verder >

Duurzame partner

GRB Verlichting

Dé verlichtingsspecialist voor onderhoud en groepsremplace in Nederland, al meer dan 40 jaar! GRB Verlichting zorgt voor voorspelbaarheid in verlichtingsonderhoud.

Lees verder >

Duurzame partner

Duurzaam vastgoed

Duurzaam vastgoed ambieert een onafhankelijke website te zijn met nieuws, evenementen en informatie rondom vastgoed. Duurzaam vastgoed wil opdrachtgevers helpen bij het vinden van partijen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan als het gaat om renovatie of nieuwbouw.

Lees verder >
|© Copyright 2019 www.duurzaaminstalleren.com is een website van de Van den Pol groep B.V.| Privacy statement | Algemene voorwaarden | Contact webmaster | Ontwerp: Adepth | Realisatie: Kruit communication-design
footer 5